Οι πελάτες μας

Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται καθημερινά

Το κεντρο νυχτερινής διασκέδασης Βοτανικός, φιλοξενεί κάθε σεζόν τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας. Με το Oxygen WiFi εξασφαλίζει οργανικά Likes & Check-ins!

To Yabanaki Beach είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης στη Βάρκιζα. Μια υπέροχη παραλία, ιδανική για selfies, live μεταδόσεις, likes & check ins!

Τον Φεβρουάριο του 2017, εγκαταστήσαμε σε 135 λεωφορεία των ΚΤΕΛ Αττικής WiFi on the go σε συνεργασία με τη Vodafone!

Το διασημότερο εστιατόριο στο Μικρολίμανο του Πειραιά εμπιστεύεται το Oxygen WiFi από τον Ιανουάριο του 2016!

Το Couleur Locale, το πιο όμορφα κρυμμένο κατάστημα στο Μοναστηράκι, παίρνει κατά μέσο όρο 500 οργανικά likes / μήνα μέσω του Oxygen WiFi!

Η αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων Noodle Bar χρησιμοποιεί το Oxygen WiFi για να προωθεί τις προσφορές των καταστημάτων της, ενώ ταυτόχρονα συλλέγει δεδομένα για τους επισκέπτες της!

Είπαν για το Oxygen WiFi

Μας έλυσε τα χέρια, πραγματικά. Όχι μόνο είναι εύκολο για τους χρήστες, αλλά μας έχει βοηθήσει να πάρουμε πολλά likes & check-ins στο Facebook. Πλέον τα posts μας έχουν περισσότερα views και reactions, αφού μας ακολουθούν περισσότεροι πελάτες μας!

Cinco
ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.

Θα συνιστούσα το Oxygen WiFi χωρίς δισταγμό σε κάθε επιχείρηση που θέλει να έχει σοβαρή διαδικτυακή παρουσία. Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας σε καθημερινή βάση, και τα χρησιμοποιούμε για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Swell
ΓΙΩΡΓΟΣ Τ.

Στα Noodle Bar δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο στρατηγικό marketing. Επομένως, είχαμε την ανάγκη να συλλέξουμε ακριβή δημογραφικά στοιχεία από τους πελάτες μας. Το 2016 επιλέξαμε το Oxygen WiFi γι’ αυτό το σκοπό, κρίνοντας ότι το WiFi είναι το κατάλληλο μέσο για την συλλογή στοιχείων μιας και το 85% των πελατών μας συνδεόταν στο διαδίκτυο. Η ευκολία πρόσβασης και παρουσίασης των στατιστικών στοιχείων στο Admin Panel, καθώς και η αποδοτικότητα των campaigns που δημιουργούμε είναι αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Oxygen WiFi!

Noodle Bar
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ.

Εγκαταστήσαμε το Oxygen WiFi το 2014. Μέσα σε 3 μήνες παρατηρήσαμε ότι είχαμε πετύχει δύο σημαντικούς μας στόχους. Έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και ένα οργανωμένο πελατολόγιο, με ακριβή στατιστικά στοιχεία και δυνατότητα για καμπάνιες μέσω email και social media. H αποδοτικότητα του Oxygen WiFi αποδεικνύεται καθημερινά μετατρέποντας το WiFi σε βασικό και αναντικατάστατο εργαλείο marketing για το Rooster.

Rooster
ΘΑΝΑΣΗΣ Κ.

Ψάχναμε για καιρό έναν τρόπο για να αποφύγουμε την ερώτηση «Ποιός είναι ο κωδικός για το WiFi;» που είναι άβολη τόσο για τον πελάτη, όσο και για το προσωπικό του Emporio Cafe. Το Oxygen WiFi έδωσε τη λύση. Πλέον προσφέρουμε στους πελάτες μας γρήγορο και ασφαλές internet με εύκολο τρόπο. Επίσης, αναλύοντας τα στατιστικά που μας παρέχονται, έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε καλύτερα το target group μας και να προσαρμόσουμε την φυσική μας παρουσία, έτσι ώστε να ταιριάζει με το κοινό μας!

Emporio Cafe
ΗΡΑΚΛΗΣ