Επιχειρήσεις

Εστιατόρια, Bar & Cafe

Οι επιχειρήσεις εστιάσης είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να προσφέρετε Social WiFi στους πελάτες σας! Όχι μόνο τους δίνετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο internet και στα social media τους, αλλά ταυτόχρονα συλλέγετε χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτούς.

Ξενοδοχεία

Η παροχή δωρεάν WiFi αποτελεί πλέον κριτήριο αναζήτησης πριν την κράτηση σε ξενοδοχειακές μονάδες. Η επένδυσή σας στο Social WiFi σας επιστρέφει ένα μέσο για να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες σας εύκολα, ευχαριστημένους πελάτες, κριτικές στο Trip Advisor και πολλά άλλα.

Εμπορικά Κέντρα & Καταστήματα

Είτε διευθύνετε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, είτε διευθύνετε ένα μεμονωμένο κατάστημα, είναι σημαντικό να έχετε γνώση της κίνησης των πελατών σας, της συχνότητας των επισκέψεων τους και των αγοραστικών τους συνηθειών. Λαμβάνοντας αυτά τα δεδομένα, μπορείτε στην πορεία να προσαρμόσετε τη λειτουργία του φυσικού σας καταστήματος και να κάνετε campaigns μέσω του Oxygen WiFi!

Φεστιβάλ & Συναυλιακοί Χώροι

Η εξέλιξη των smartphones έχει δώσει μια νέα διάσταση στις συναυλίες και τα φεστιβάλ. Δώστε στο κοινό την ευκαιρία να κάνουν εύκολα check in και live μεταδόσεις κερδίζοντας αναγνωρισιμότητα τόσο για τον χώρο σας όσο και για τους καλλιτέχνες που φιλοξενείτε!

Μουσεία

Τα μουσεία είναι κατ’ εξοχίν χώροι γνώσης και οπτικής αλληλεπίδρασης. Παρέχετε στους επισκέπτες σας μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης, συλλέγοντας δεδομένα για τις προτιμήσεις τους αναφορικά με τα εκθέματα.

Αεροδρόμια & Λιμάνια

Είτε ταξιδεύουν για δουλειά είτε για διασκέδαση, οι επιβάτες που βρίσκονται στον χώρο του αεροδρομίου ή του λιμανιού έχουν συνήθως ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια της αναμονής. Δώστε τους τη δυνατότητα να περάσουν τον χρόνο τους και να διασκεδάσουν μέσω του WiFi!

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε αρκετό χρόνο στις αποβάθρες, περιμένοντας για την άφιξη του μετρό ή του τραίνου. Δώστε νόημα στην αναμονή τους και μετατρέψτε το WiFi σε μία επικερδή επένδυση προβάλλοντας διαφημίσεις.