Χρησιμοποιήστε το WiFi, για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Αναβαθμίστε το WiFi της επιχείρησής σας

Αποκτήστε πολύτιμα δεδομένα από τους πελάτες σας!

Σήμερα, οι επιτυχημένες επιχειρήσεις επισημαίνουν ότι είναι σημαντική η θετική εμπειρία του πελάτη, και πιστεύουν ότι το WiFi παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Ενεργοποιήστε το Social Login και οδηγήστε την αλληλεπίδραση μέσω των Social Media στην κορυφή!

Το cloud λογισμικό του Oxygen WiFi προσαρμόζεται ακόμα και σε ήδη υπάρχον hardware, ενώ ο χρόνος εγκατάστασης είναι λιγότερος από μία ωρα.

Marketing μέσω του WiFi

H προώθηση της επιχείρησης σας σε νέο επίπεδο!

Το ανανεωμένο Admin Panel του Oxygen WiFi σας παρέχει μια απλή και κατανοητή μέθοδο για να παρακολουθείτε και να προωθήτε ενεργά την επιχείρησή σας. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τη σελίδα του Social Login σας προσθέτοντας προσφορές, προτεινόμενες σελίδες like, check in, Facebook Posts κ.α. επιτυχάνοντας σωστό branding και διαφήμιση για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον μπορείτε να δημιουργείτε email campaigns, και να δημιουργείτε redirects σε websites που επιθυμείτε μετά το log in του πελάτη σας!

Αναλυτικά Reports

 Social Login

 Προσφορές & Campaigns

Reports & Insights

που αφορούν την κίνηση των πελατών σας στον φυσικό και το διαδικτυακό χώρο του καταστήματός σας

Μέσω του Admin Panel έχετε πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί κατά τη σύνδεση του πελάτη σας στο WiFi.

Τα αναλυτικά reports του Oxygen WiFi σας παρέχουν real time πληροφορίες για τους πελάτες σας, που σας βοηθούν να τους κατανοήσετε και να τους κατηγοριοποιήσετε.

Δημογραφικά στοιχεία όπως η ηλικία, το φύλο, η τοποθεσία και το σύνολο των χρηστών που χρησιμοποιήσαν το WiFi είναι μόνο κάποια από τα στατιστικά που μπορείτε να συγκεντρώσετε.

Admin Panel

Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο Marketing.

Περιλαμβάνει αναλυτικά reports σχετικά με το κατάστημα και τους πελάτες σας, τα δημογραφικά τους στοιχεία και την συμπεριφορά τους.

Δημιουργήστε αυτοματοποιημένα campaigns βάσει της συμπεριφοράς των πελατών σας και των δημογραφικών τους στοιχείων.