Γνωρίστε το Oxygen WiFi!

Τι είναι το Social WiFi?

oxyfina

Οι επισκέπτες σας θέλουν μια γρήγορη και απλή διαδικασία για να συνδεθούν στο δίκτυο WiFi σας. Κανείς δε θέλει να ρωτάει για κωδικούς, που πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολοι στον προφορικό λόγο.

To Social Login του Oxygen WiFi επιτρέπει στους πελάτες σας να συνδεθούν στο δίκτυό σας μέσω των αγαπημένων τους Social Media (π.χ. Facebook), με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η σελίδα Social Login ενθαρρύνει τους επισκέπτες σας να συνδεθούν με την επιχείρησή σας στα Social Media, δημιουργόντας έτσι ισχυρή παρουσία στα social media, με likes και check ins που προκύπτουν νόμιμα, και συμφωνα με τη βούληση του επισκέπτη.

Επιπλέον, κατά την σύνδεση, η επιχείρησή σας αποκτά πλούσια και ακριβή data, ώστε να κατανοήσετε ποίο είναι το κοινό σας πραγματικά και να κάνετε έτσι στοχευμένα marketing campaigns.

Πώς κάνω marketing μέσω του WiFi?

Δημιουργήστε στοχευμένα campaigns απόλυτα προσαρμοσμένα στον κάθε χρήστη ξεχωριστά!

Δημιουργήστε στοχευμένα campaigns απόλυτα προσαρμοσμένα στον κάθε χρήστη ξεχωριστά!

Μόλις κάποιος πελάτης σας κάνει log in μέσω Facebook ή Email, αποκτάτε όλα τα δημογραφικά δεδομένα που έχει αναρτήσει στο δημόσιο προφίλ του όπως φύλο, ηλικία και τόπο διαμονής. Επίσης έχετε δεδομένα για όλες τις φορές που επισκέφθηκε την επιχείρησή σας.

Μέσω του ανανεωμένου μας Admin Panel, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες για να προβάλετε όμορφα σχεδιασμένο και προσρμοσμένο προωθητικό υλικό σε κάθε χρήστη, καθώς και email campaigns, που είναι 100% στοχευμένα.

Oxygen WiFi - Success Story

Παρακολουθήστε ένα success story συνεργασίας με το Oxygen WiFi!

Toν Δεκέμβριο 2017 εγκαταστήσαμε το Oxygen WiFi στο Rooster, ένα δημοφιλές Café-bar στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης, Μοναστηράκι.

Από την ημέρα της εγκατάστασης μέχρι και σήμερα, η ομάδα marketing του Rooster αναφέρει τα εξής αποτελέσματα στα Social Media:

  • 500% αύξηση στα likes της σελίδας του Rooster στο Facebook
  • 200% αύξηση στα views ενός μέσου post
  • 70% των χρηστών χρησιμοποίησαν μια προσφορά που τους κοινοποιήθηκε μέσω email campaign
oxyfina

Οι επισκέπτες σας απολαμβάνουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο WiFi

Αποκτήστε σημαντικά interactions στο Facebook όπως reach, likes & shares

Άμεση βελτίωση της παρουσίας σας στα Social Media

Word of mouth Marketing
Διευρύνετε το κοινό σας

Σύνδεση μέσω Facebook ή Email

Προωθήστε εύκολα προσφορές και events στους επισκέπτες σας